Trap met verlichting: vijf trappen die stralen Traprenovatie

Trap met verlichting: vijf trappen die stralen

Een trap met verlichting is niet alleen heel veilig; het ziet er ook nog eens prachtig uit. In dit blog zetten we een aantal blikvangers van trappen met LED-verlichting voor je op een rij.

Trap met verlichting 1: eiken gerookt met wit

trap met verlichting,eiken gerookte trap,trap met led verlichting

Houd je van een lichte trap? En ben je misschien wel fan van een Scandinavisch interieur? Dan zal deze trap je zeker aanspreken. Bij deze traprenovatie is gekozen voor overzet treden in de kleur eiken gerookt gecombineerd met witte stootborden. Een prachtige trap!

Trappen met LED-verlichting 2: vintage met zwart

trap met verlichting,trap eiken met zwart,trap met led verlichting

Begin 2019 hielden wij een winactie waarbij we een gratis traprenovatie weggaven. De winnares koos voor een trap met vintage overzet treden gecombineerd met zwarte stootborden. Een stoere trap! En de trapverlichting maakt het helemaal af!

Trap met LED-verlichting 3: grijs eiken geborsteld

trap met verlichting,trap led verlichting,traprenovatie

Weer iets heel anders is deze traprenovatie uitgevoerd in het geborsteld grijs eiken. Super stijlvol! De verlichting in de trap zorgt echt voor de finishing touch…

Trap met verlichting 4: graniet met wit

trap met verlichting,granieten trap,traprenovatie

Trappen met een natuursteen look zijn enorm populair. Een betonlook trap past bijvoorbeeld uitstekend in een industrieel interieur. Op bovenstaande afbeelding zie je een dichte trap in de kleur graniet met witte stootborden. Is het geen plaatje?!

Trap met trapverlichting 5: open trap in het grijs met wit

trap met verlichting,traprenovatie,trap met led verlichting

Trapverlichting hoeft zeker niet altijd aan de onderkant van de treden te worden bevestigd. Het kan ook aan de zijkant (of in de wangen) van de trap worden geplaatst. Op bovenstaande foto zie je hoe mooi dit eruitziet. Sowieso een prachtige trap, vind je niet?!

Welke trap is jouw favoriet?