Trap met verlichting: vijf trappen die stralen Traprenovatie

Trap met verlichting: vijf trappen die stralen

Een traprenovatie levert op zich al een prachtig resultaat op, maar wist je dat je hierbij ook nog kunt kiezen voor trapverlichting? Dit is niet alleen heel veilig; het ziet er ook nog eens prachtig uit. In dit blog zetten we een aantal hele mooie trappen met trap verlichting voor je op een rij.

Trap verlichting 1: eiken gerookt met wit

trap met verlichting,eiken gerookte trap,trap met led verlichting,trapverlichting,trap verlichting,stairz traprenovatie

Houd je van een lichte trap? En ben je misschien wel fan van een Scandinavisch interieur? Dan zal deze trap je zeker aanspreken. Bij deze traprenovatie is gekozen voor overzet treden in de kleur eiken gerookt gecombineerd met witte stootborden. In de trap is trap verlichting opgenomen. Een prachtige trap!

Trappen met LED-verlichting 2: vintage met zwart

trap met verlichting,trap eiken met zwart,trap met led verlichting,trap verlichting,trapverlichting,stairz traprenovatie

Begin 2019 hielden wij een winactie waarbij we een gratis traprenovatie weggaven. De winnares koos voor een trap met vintage overzet treden gecombineerd met zwarte stootborden. Een stoere trap! En de trapverlichting maakt het helemaal af!

Trap met LED-verlichting 3: grijs eiken geborsteld

trap met verlichting,trap led verlichting,traprenovatie,trap verlichting,trapverlichting,stairz traprenovatie

Weer iets heel anders is deze traprenovatie uitgevoerd in het geborsteld grijs eiken. Super stijlvol! De trap verlichting zorgt echt voor de finishing touch…

Trap met verlichting 4: graniet met wit

trap met verlichting,granieten trap,traprenovatie,trapverlichting,trap verlichting,stairz traprenovatie

Trappen met een natuursteen look zijn enorm populair. Een betonlook trap past bijvoorbeeld uitstekend in een industrieel interieur. Op bovenstaande afbeelding zie je een dichte trap in de kleur graniet met witte stootborden. De trapverlichting maakt het helemaal af. Is het geen plaatje?!

Trap met verlichting 5: open trap in het grijs met wit

trap met verlichting,traprenovatie,trap met led verlichting,trap verlichting,trapverlichting

Trapverlichting hoeft zeker niet altijd aan de onderkant van de treden te worden bevestigd. Het kan ook aan de zijkant (of in de wangen) van de trap worden geplaatst. Op bovenstaande foto zie je hoe mooi dit eruitziet. Sowieso een prachtige trap, vind je niet?!

Welke trap is jouw favoriet?