VT Wonen en Design Beurs: bezoek onze stand - Stairz
Favicon

VT Wonen en Design Beurs: bezoek onze stand

Liefhebbers van interieur en design kunnen ook dit jaar tijdens de VT Wonen en Design Beurs weer hun hart ophalen. Meubels, woonaccessoires, verlichting… Zo’n beetje alles op het gebied van huis en inrichting vind je wel op de woonbeurs. Wil je graag een nieuwe trap? Breng dan zeker een bezoek aan onze stand. Want ook dit jaar is Stairz Traprenovatie weer aanwezig op de grootste en leukste woonbeurs van Nederland!

vt wonen en design beurs,team stairz traprenovatie
Over de VT Wonen en Design Beurs

Ben je nog nooit naar de woonbeurs geweest en houd je van interieur? Dan moet je echt eens een bezoekje brengen aan de vt wonen beurs. Deze beurs vindt dit jaar plaats van 1 t/m 6 oktober in de RAI Amsterdam. De VT Wonen en Design Beurs is de grootste en leukste woonbeurs van Nederland.

Kom langs in onze stand

Stairz Traprenovatie is ook dit jaar weer met een stand aanwezig op de woonbeurs. Mocht je dus van plan zijn om de VT Wonen beurs te bezoeken en wil je graag advies over een nieuwe trap? Kom dan zeker even langs en ga in gesprek met een van onze adviseurs. Wij vertellen je graag vrijblijvend over de mogelijkheden van een traprenovatie en geven je informatie over hoe het renoveren van een trap in zijn werk gaat. Natuurlijk kun je in onze stand ook diverse soorten en stijlen trappen bekijken, van klassiek tot modern. Zien we jou ook op de beurs…?

Niet naar de beurs?

Ben je niet in de gelegenheid om naar de VT Wonen en Design Beurs te komen, maar wil je wel graag een vrijblijvend advies over een traprenovatie? Kom dan eens langs in onze showroom in Lisse. Onze adviseurs vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Bovendien kun je in onze showroom verschillende trappen bekijken. Je bent van harte welkom!

Lees hier ook het artikel dat VT Wonen over ons schreef.