Trap met verlichting: vijf trappen die stralen - Stairz
Favicon

Trap met verlichting: vijf trappen die stralen

Een traprenovatie levert op zich al een prachtig resultaat op, maar wist u dat u hierbij ook nog kunt kiezen voor trapverlichting? Dit is niet alleen heel veilig; het ziet er ook nog eens prachtig uit. In dit blog zetten we een aantal hele mooie trappen met trap verlichting voor u op een rij.

Trap verlichting 1: eiken gerookt met wit

stairz traprenovatie - trap met verlichting

Houdt u van een lichte trap? En bent u misschien wel fan van een Scandinavisch interieur? Dan zal deze trap u zeker aanspreken. Bij deze traprenovatie is gekozen voor overzet treden in de kleur eiken gerookt gecombineerd met witte stootborden. In de trap is verlichting opgenomen. Een prachtige trap!

Trappen met LED-verlichting 2: vintage met zwart

Zwarte trap met trapverlichting

Begin 2019 hielden wij een winactie waarbij we een gratis traprenovatie weggaven. De winnares koos voor een trap met vintage overzet treden gecombineerd met zwarte stootborden. Een stoere trap! En de trap verlichting maakt het helemaal af!

Trap met LED-verlichting 3: grijs eiken geborsteld

trap met verlichting - stairz traprenovatie

Weer iets heel anders is deze traprenovatie uitgevoerd in het geborsteld grijs eiken. Super stijlvol! De trap verlichting zorgt echt voor de finishing touch…

Trap met verlichting 4: graniet met wit

trap met verlichting - graniet witte stootborden stairz

Trappen met een natuursteen look zijn enorm populair. Een betonlook trap past bijvoorbeeld uitstekend in een industrieel interieur. Op bovenstaande afbeelding ziet u een dichte trap in de kleur graniet met witte stootborden. De trap verlichting maakt het helemaal af. Is het geen plaatje?!

Trap met verlichting 5: open trap in het grijs met wit

trap met verlichting industrieel - stairz traprenovatie

Trap verlichting hoeft zeker niet altijd aan de onderkant van de treden te worden bevestigd. Het kan ook aan de zijkant (of in de wangen) van de trap worden geplaatst. Op bovenstaande foto zie je hoe mooi dit eruitziet. Sowieso een prachtige trap, vindt u niet?!

Welke trap is jouw favoriet?