Een nieuw jaar, een nieuw interieur - Stairz Traprenovatie
Favicon

Een nieuw jaar, een nieuw interieur

Het nieuwe jaar is begonnen. De kerstboom en kerstversiering liggen weer op zolder en er is weer ruimte in huis. Vind je het maar kil en mis je de sfeer? In dit blog geven we graag wat tips voor een sfeervol en nieuw interieur!

Woontrends

Poederroze, goud en natuurlijke materialen… Wil je weten wat dit jaar de trends zijn op interieurgebied? In dit blog zetten we vijf woontrends voor 2020 voor je op een rij.

Nieuwe beton kleur

Ons assortiment overzet treden wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe kleuren. Nieuw is de tint Old Stone. Deze kleur past uitstekend binnen onze lijn betonnen trappen. We verwachten dan ook veel van deze kleur!

Nieuw interieur: klassiek of romantisch?

Industrieel, landelijk, een Scandinavisch interieur of klassiek: welke woonstijl spreekt jou het meeste aan? In dit blog vind je zes veelvoorkomende interieurstijlen en kom je erachter welke interieurstijl het beste bij je past.

De finishing touch van je trap

Trapverlichting is niet alleen heel veilig; het ziet er ook nog eens prachtig uit en brengt bovendien sfeer in je huis. Verlichting aanbrengen in een trap kan op verschillende manieren. In dit blog vind je een aantal voorbeelden van hoe een trap met verlichting eruit kan zien.

Een traprenovatie: hoe werkt dat?

Vind je dat je trap wel een opknapbeurt kan gebruiken? Kies dan voor een traprenovatie en laat je trap renoveren met kunststof overzet treden met of zonder trap verlichting. Meer weten over hoe een traprenovatie werkt? Je leest er alles over in ons blog!

Onderhoudsvrije trap

Stel: je kiest voor een traprenovatie of je hebt er net een laten uitvoeren. Dan wil je je trap natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. In dit blog vertellen we je dan ook graag alles over het onderhoud van je trap.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een traprenovatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Lisse. Je bent van harte welkom!