Welke woonstijl past het beste bij jou? - Stairz Traprenovatie
Favicon

Welke woonstijl past het beste bij jou?

Een huis inrichten, begint bij het bepalen van je woonstijl. In dit blog gaan we in op verschillende woonstijlen. Na afloop heb je een (beter) beeld van de stijl die bij je past!

Welke interieurstijl spreekt jou het meeste aan? Hieronder vind je zes veel voorkomende woonstijlen. Houd je van een landelijk of klassiek interieur of ga je toch echt voor industrieel of modern? We zijn benieuwd!

Bekijk ook het blog met tips voor het stylen van de hal.

Woonstijl 1: Scandinavisch

herfst trends,scandinavisch interieur,showroom stairz traprenvatie,bar met krukken showroom

Houd je van lichte en zachte tinten (liefst veel wit), gecombineerd met simpele accessoires en veel hout? Dan word je vast heel blij van een Scandinavisch interieur met of zonder trap verlichting. De Scandinavische woonstijl is ontzettend populair!

Trap in Scandinavische stijl? Onze keuze: een trap in de kleur crème eiken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Woonstijl 2: Modern

Droomtrappen Van Klassiek Tot Modern

Ga jij voor strakke lijnen en rechte vormen. Houd je van eenvoud en zie je het liefs een paar mooie design objecten terug in huis? Dan past een modern interieur vast goed bij je.

Ook een moderne trap? Kies dan bijvoorbeeld voor een betonnen trap met trap verlichting en een RVS-trapleuning. Neem contact met ons op.

Interieurstijl 3: Industrieel

industriele trap,stairz traprenovatie,trap industrieel,industrieel wonen,industriele inrichting,strakke trap,trap rvs trapleuning,trapverlichting,wit met grijze trap,gietvloer

Robuuste items en onafgewerkte materialen zie je vooral terug in een industrieel interieur. Denk bijvoorbeeld aan een bakstenen wand, een betonnen vloer en stalen deuren. Kortom: een industrieel interieur is stoer. Als je hiervan houdt, dan past een industriële inrichting helemaal bij jou.

Ook een industriële trap? Kies voor een trap in betonlook of een betonnen trap.

Woonstijl 4: Klassiek

Trap Inspiratie 10 X Tips En Ideen Voor De Mooiste Trappen

Rijke tinten, warme stoffen (zoals velours en fluweel), oude meesters aan de wand en een mooie kroonluchter aan het plafond… Allemaal kenmerken die horen bij een klassieke woonstijl. Houd je hier wel van? Dan past een klassiek interieur uitstekend bij je.

Wil je je trap een klassieke look geven? Onze keuze: een eiken trap met of zonder trapverlichting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Interieurstijl 5: Romantisch

Woonstijl romantisch interieur

Pasteltinten (met vaak een roze ondertoon), zachte materialen, krullen, bloemen en romantische accessoires… Allemaal kenmerken van een romantisch interieur. Houd jij hier van van? Dan heb je een romantische woonstijl.

Op zoek naar een trap voor in een romantisch interieur? Onze keuze: een vintage trap in Pure Oak met of zonder trap verlichting.

Woonstijl 6: Landelijk

Welke Woonstijl Past Het Beste Bij Jou

Een landelijk interieur is ontzettend populair. Een huis dat landelijk is ingericht is heel huiselijk en kenmerkt zich door veel natuurlijke en robuuste materialen. Wat ook kenmerkend is voor een landelijke inrichting, zijn grote meubels. Denk bijvoorbeeld aan een grote ‘plofbank’ met van die heerlijke kussens erin…

Wil je een trap in landelijke stijl? Kies dan bijvoorbeeld voor een eiken trap met of zonder trapverlichting.

Wat voor woonstijl je ook het meest aanspreekt: bij Stairz Traprenovatie vind je altijd een trap die bij je past. Kom eens langs in de Stairz showroom in Lisse en bekijk de mogelijkheden van een traprenovatie. Je bent van harte welkom!